Search

Actorul Mike Heslin a decedat la vârsta de 30 de ani

Actorul Mike Heslin a decedat la vârsta de 30 de ani

Actorul american Mike Heslin, cunoscut pentru rolul său în serialul „Special Ops: Lioness”, a murit la vârsta de 30 de ani, a anunțat pe Instagram soțul său, Nicolas James Wilson.

Potrivit declarației lui Nicolas James Wilson, actorul a suferit un stop cardiac neașteptat, în timp ce era spitalizat de o săptămână. „Mike era tânăr, avea o sănătate perfectă, iar medicii nu au nicio explicație cu privire la ceea ce s-a întâmplat”, a scris Wilson în postare, conform AFP.

„Când ți-am simțit ultima suflare, inima mea s-a spart în mii de bucăți. Dacă aș fi avut puterea să schimb locul cu tine, aș fi făcut-o într-o clipă. Dar voi lua lucrurile zi cu zi, cum mi-ai spus mereu, și voi trăi fiecare zi în onoarea ta”, a adăugat Wilson pe platforma X.

Mike Heslin s-a remarcat prin rolul său ca Polo în serialul american „Special Ops: Lioness”, în care a jucat alături de Zoe Saldana și Nicole Kidman. De asemenea, el a apărut în alte seriale, precum „The Influencers”, „Younger” și „7 Deadly Sins”, iar recent a jucat în filmul „The Holiday Proposal Plan” din 2023.

„Mike era strălucitor, altruist, talentat și un adevărat înger păzitor. Suntem cu trei săptămâni înainte de ziua ta și cu patru luni înainte de primul an de căsătorie, dar știu că tu ești într-un loc mai bun și că cerul a câștigat un nou înger”, a scris pe Instagram Nicolas James Wilson.

Ultimele articole