Search

Ciprian Ștefan, directorul CNM Astra: „Cine vrea cultură de calitate, trebuie să plătească”

Sursa: Muzeul Astra

Ciprian Ștefan, directorul CNM Astra: „Cine vrea cultură de calitate, trebuie să plătească”

Ciprian Ștefan, directorul Complexului Național Muzeal Astra, subliniază importanța taxei de intrare în instituțiile de artă și cultură. „Cine vrea cultură de calitate trebuie să plătească” – susține directorul.

„Biletul de intrare se va plăti tot timpul, cel puțin cât o să fiu director, pentru că gratuitatea nu înseamnă calitate. Un lucru foarte important pentru noi, cei din instituțiile de stat, este să putem găsi canale de dialog cu cei din zona privată și să construim împreună evenimente. Eu nu sunt capabil, am spus-o și oficial și neoficial, să gestionez un eveniment din zona artelor spectacolului dacă nu aș avea parteneri foarte puternici din Sibiu și din țară și rezultatele s-au văzut. Fie că vorbim de Astra Rock, că vorbim de Wine Fest sau de Guitar Meeting. Se văd rezultatele și ecourile nu doar în Sibiu, ci în țară”, a declarat Ciprian Ștefan, în cadrul emisiunii „Ora de Cultură”, potrivit oradesibiu.ro.

Evenimentele organizate de Muzeul Astra, adaugă el, e bazează pe multă muncă și este nevoie de resurse financiare pentru a putea livra o experiență de calitate. „Contestatari vor fi tot timpul, asta este”, conchide Ciprian Ștefan.

Ultimele articole