Search

Fondată în 2023, artHood își propune să promoveze arta și atiștii din România, de a oferi un conținut editorial de înaltă calitate și de a sprijini artiștii aflați la început de drum, contribuind la crearea unei comunități puternice de iubitori de artă.

La artHood, credem cu tărie în puterea artei de a inspira și de a conecta oamenii. Prin intermediul platformei noastre, ne străduim să aducem în prim-plan talentele emergente și inovatoare, să le oferim artiștilor un spațiu în care să-și expună creațiile, să-și împărtășească poveștile și să primească recunoaștere și apreciere pentru munca lor.

Echipa noastră este formată din pasionați de artă, jurnaliști și experți în domeniu, care colaborează pentru a aduce cititorilor noștri cele mai interesante și relevante articole, interviuri și recenzii. Suntem dedicați să promovăm diversitatea și excelența artistică din România și să facilităm un dialog autentic între artiști și publicul lor.

Suntem mândri să fim alături de artiștii din România în călătoria lor și ne propunem să fim sursa de inspirație și sprijin de care au nevoie. Ne dorim să fim acea voce care aduce laolaltă artiștii și iubitorii de artă într-o comunitate solidară și interconectată.

artHood este o redacție independentă, un proiect jurnalistic fără apartenență politică, ideologică sau comercială și nu este finanțat de statul român sau partide politice.

Pe parcursul dezvoltării proiectului artHood, sursele de finanțare vor rămâne transparente, pe două verticale: veniturile din campanii de publicitate și sprijinul cititorilor noștri. Suntem și vom rămânem apolitici, independenți față de orice grup de interese, și cu obiective clare: să aducem în România conținut de calitate, să promovăm, în mod gratuit, artiștii la început de drum, în timp ce susținem procesul creativ.