Search

Discovery şi Huawei au lansat serialul documentar Being Digi-Sapiens

Sursa foto: Huawei

Discovery şi Huawei au lansat serialul documentar Being Digi-Sapiens

Warner Bros. Discovery a lansat primul episod din serialul documentar în trei părți „Noua Eră Digitală”, având-o ca protagonistă pe inventatoarea, roboticiana și YouTuber-ul suedez Simone Giertz. În cadrul acestui documentar, Simone călătorește prin Europa pentru a observa cum tehnologia transformă viața cotidiană. Serialul, realizat cu sprijinul Huawei, explorează o gamă variată de inovații digitale, depășind cu mult propriile produse ale companiei.

Primul episod, intitulat „Connecting with Ourselves” („Conectându-ne cu noi înșine”), examinează impactul tehnologiei digitale asupra locuințelor, sănătății și spitalelor. Simone își începe călătoria într-o casă conectată la fibră optică din Bonn, Germania, și continuă cu o vizită într-un laborator modern de sport și sănătate, apoi la Spitalul Santa Creu I Sant Pau din Barcelona, pentru a explora modul în care tehnologia de ultimă generație ajută pacienții într-un mod mai eficient.

Vikram Channa, vicepreședinte și director de conținut și produse la Warner Bros. Discovery Greater China și South East Asia, a declarat că „ideea de a deveni Digi-Sapiens reprezintă următorul pas în evoluția noastră, unde tehnologia digitală ne îmbunătățește abilitățile naturale și ne extinde posibilitățile de realizare a lucrurilor. Documentarul își propune să inspire telespectatorii să vadă potențialul de a adopta tehnologia în mod chibzuit și creativ.”

În episoadele următoare, Simone va vizita mai multe țări europene pentru a descoperi cum tehnologia ajută oamenii să se conecteze cu comunitățile și mediul înconjurător.

Locuri vizitate în serial

  • Casa inteligentă din Bonn, Germania: casa demonstrativă Fiber-to-The-Room (FTTR) a Huawei din Bonn permite vizitatorilor să experimenteze viața cu o conexiune la internet de mare viteză, indiferent de cantitatea de date transmise sau locația din clădire.
  • Tehnologie portabilă pentru sănătate și fitness, în Helsinki, Finlanda: într-un laborator de ultimă generație al Huawei, Simone descoperă cum tehnologia ajută sportivii de elită și amatorii să își optimizeze performanțele.
  • Spitalul Sant Pau din Barcelona, Spania: spitalul, deși vechi, este echipat cu cele mai recente tehnologii pentru a îmbunătăți tratamentul pacienților. Simone vizitează Dimension Lab pentru a vedea aplicațiile VR în medicină și află despre soluțiile de stocare oferite de Huawei care asigură acces rapid la datele pacienților.

Simone Giertz

Simone Giertz este o inventatoare suedeză și YouTuber cunoscută pentru crearea de roboți neobișnuiți. În „Noua Eră Digitală”, ea explorează marile schimbări aduse de tehnologie, oferind o perspectivă unică și captivantă asupra viitorului digital.

Parteneriatul cu Huawei

Prin această serie, Huawei își propune să demonstreze valoarea tehnologiei în viața cetățenilor europeni, promovând un stil de viață mai inteligent, mai sănătos și mai durabil. Colaborarea cu Discovery evidențiază angajamentul companiei față de inovațiile care transformă lumea în bine.

Ultimele articole