Search

Expoziția Capodopere din Muzeul Național Brukenthal va avea un sistem de audio-guide

Expoziția Capodopere din Muzeul Național Brukenthal va avea un sistem de audio-guide

Din 29 decembrie 2023, expoziția Capodopere din Muzeul Național Brukenthal va avea un sistem de audio-guide.

La sfârșitul anului 2022, Muzeul Național Brukenthal a demarat un program de instituire a unui sistem de audio-guide în toate spațiile expoziționale permanente. Sistemul este implementat în colaborare cu Discover România și va putea fi descărcat pe telefon, cu prețul de 20 de lei, în limba română și engleză. În viitor, urmează să fie implementat și în limbile: germană, italiană și spaniolă.

Ghidul expoziției Capodopere cuprinde 40 de lucrări de pictură și sculptură și a fost realizat de dr. Dana Roxana Hrib, director general adjunct al Muzeului Național Brukenthal.

“(…) Aplicația a fost proiectată cu o interfață prietenoasă și intuitivă de a ghida vizitatorul și utilizatorul audio-guide cu ușurință prin toate funcționalitățile, oferind o experiență plăcută și un acces facil la informație. De asemenea, în cadrul aplicației Descoperă România: O Călătorie Digitală prin cele mai importante muzee, utilizatorii pot descărca și alte informații ale altor muzee sau orașe din România (…)”, a declarat Alexandru Constantin Chituță, managerul Muzeului Național Brukenthal.

Ultimele articole