Honor / Sursa foto: Bursa.ro

Honor lansează un smartphone pliabil sub forma unei poşete moderne

Producătorul Honor a lansat vineri noile sale smartphone-uri, în cadrul târgului IFA 2023.

„Smartphone-urile pliabile Honor au parcurs un drum lung, fiecare iteraţie prezentând îmbunătăţiri remarcabile în materie de design, funcţionalitate şi durabilitate”, a declarat George Zhao, CEO HONOR, în cadrul evenimentului „Unfold Tomorrow”. „Mai mult, cu noul nostru concept Phone-to-Purse adus la viaţă prin modelul HONOR V Purse, explorăm soluţii sustenabile care utilizează tehnologia emergentă a dispozitivelor pliabile pentru a spori creativitatea şi de a redefini viitorul în materie de lifestyle”, 

Zhao a mai subliniat angajamentul brandului de a transforma smartphone-urile pliabile în dispozitive mainstream, prin cele mai recente lansări centrate pe nevoile şi dorinţele utilizatorului, precum proiectarea celui mai uşor şi subţire smartphone pliabil HONOR, Magic V2. De asemenea, brandul a prezentat HONOR V Purse, un smartphone pliabil sub forma unei poşete moderne.

Astfel, Honor lansează, prin HONOR V Purse, un nou concept „Phone-to-Purse”care marchează „începutul unei ere în care dispozitivele electronice fac parte din garderobă, oferind utilizatorului oportunităţi nelimitate de exprimare”, potrivit Bursa. Seria customizabilă always-on display (AOD) imită designul unei genţi de mână, incluzând elemente de design precum lanţuri, pene şi ciucuri ce reacţionează şi se mişcă odată cu smartphone-ul. De asemenea, smartphone-ul este compatibil cu o gamă largă de curele şi lanţuri care se prind de balama pentru a permite purtarea cu uşurinţă a dispozitivului pe umăr, precum o geantă obişnuită sau o poşetă de mână, transformându-l în noua geantă „IT” a viitorului.

De asemenea, în cadrul evenimentului IFA 2023, Honor a prezentat pentru prima dată la nivel global noul flagship pliabil, HONOR Magic V2, cel mai uşor şi subţire smartphone al companiei, care se pliază spre interior, cântărește doar 231g şi măsoară doar 9,9mm grosime atunci când este pliat. HONOR Magic V2 dispune de o nouă generaţie de baterie dublă Silicon-Carbon cu o grosime medie de doar 2,72mm, care atinge o capacitate ridicată de până la 5.000mAh. Iar pe lângă faptul că este subţire şi uşor, HONOR Magic V2 are de o balama din titan ușoară şi  un oţel nou brevetat.