Search

Romanian Creative Week aduce Festivalul du Bonheurpour le gourmands la Iași, în Grădinile Palas

RCW

Romanian Creative Week aduce Festivalul du Bonheurpour le gourmands la Iași, în Grădinile Palas

Festivalul du Bonheur – Pour Les Gourmands vine, pentru prima dată, în Iași, la invitația Palas Mall și a Romanian Creative Week. Timp de patru zile, în perioada 16 – 19 mai 2024, publicul este așteptat în Grădinile Palas pentru o experiență culinară de excepție, organizată într-o atmosferă energică și dinamică.

Deschis între orele 10.00 – 22.00, festivalul reunește peste 20 de food truck-uri, cu o gamă largă de delicii culinare din toată lumea, și șapte DJs care își propun să ofere amintiri de neuitat.

La invitația Palas Iași și Romanian Creative Week, aducem în premieră Festivalul du Bonheur pour le gourmands la Iași, în perioada 16-19 mai, în cea mai frumoasă grădină din incinta centrului comercial Palas. Am lansat acest concept în anul 2016, cu primul festival de street food din Mamaia, reunind la acea vreme peste 50.000 de participanți, iar de atunci împletim deliciile culinare cu muzica energică a DJ-urilor noștri în orașe din toată țara. Așteptăm publicul în număr cât mai mare să exploreze o gamă largă de mâncăruri delicioase și să creeze amintiri de neuitat”, a declarat Andrei Nistor, Fondator Festival du Bonheur.

Line-up culinar propune bucătării din toată lumea, de la cafea și cofetărie, până la mâncare cu specific asiatic și american: American Van, AZ Café, Burger Van, Cafeaua Nației a jurnalistului Dragoș Pătraru, Capucin’s Bite, Clătite de Poveste, Cheffa, Churros by Pokka, Gourmet Steet Food By CHEF MUNȚI, Ira Sushi, Fish & Chips, Karavan, Gogosi, My Bubble Waffle, Nori de Zahar, Pasta Van, Posh Tatoo, Ribs and Ramen, Romanian Burger, Thaice cream, Troya, Umami Street Food Romania, Yoyo Burgers și Wrap’n Rol. 

Pentru o atmosferă completă, șapte DJs vor anima grădina din incinta Palas Mall, după cum urmează: Alien, Baku, Cel Visător, Dubshake, Kidahm, Scuffle, Sofro.She. Intrarea este liberă.

Romanian Creative Week are loc la Iași în perioada 15 – 26 mai și cuprinde peste 200 de evenimente, semnate de 1.000 de artiști. Detalii despre Romanian Creative Week pot fi obținute pe aplicația RCW, pe site-ul www.romaniancreativeweek.ro, precum și pe paginile evenimentului de pe Instagram, Facebook, YouTube și TikTok. Aplicația RCW este disponibilă pe prima poziție în căutările din Google Play și Apple Store și conține programul integral al evenimentului. În plus, aplicația le ofere participanților o experiență inedită, prin intermediul unui modul de realitate augmentată.

artHood este partener media al festivalului.

Ultimele articole