Sursa: Teatrul Ion Creangă

Teatrul Ion Creangă deschide stagiunea cu o nouă identitate vizuală

Teatrul pentru copii Ion Creangă are o nouă identitate vizuală, adaptată identităților culturale și artistice ale tinerilor de azi, atât din punct de vedere artistic, cât și estetic.

Identitatea vizuală a Teatrului Ion Creangă a fost realizată de Maria Tabarcea, artist grafic.

“Nevoile copiilor de azi nu mai sunt aceleași ca ale copiilor de acum 5, 10 sau 30 de ani, iar din acest motiv, cu tot respectul pentru trecut, Teatrul Ion Creangă, începând cu această stagiune, trebuie să se alinieze la dinamica lumii în care trăim. Mi-am dorit această schimbare, deoarece joaca a căpătat forme diverse în copilăria celor mici, iar spectacolele noastre trebuie să fie spuse și arătate într-un limbaj actual, mai simplu și mai promițător. În curând, sper, că ne vom întoarce și la Sala Mare din Piața Amzei 13, iar această schimbare vine și din dorința de a construi totul de la zero – altfel din punct de vedere vizual și al direcției artistice, dar la fel din punct de vedere al profesionalismului și brand-ului care ne recomandă de aproape șase decenii. Despre planurile noastre veți afla treptat, deoarece deschidem stagiunea cu multe evenimente de care suntem siguri că vă veți bucura, iar de-a lungul timpului veți vedea și rezultatele promisiunilor făcute acum”, a declarat Gabriel Coveșeanu, Managerul Teatrului Ion Creangă.

Teatrul Ion Creangă este o instituție publică de cultură subordonată Primăriei Capitalei și Consiliului General al Municipiului București.