Search

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu: „Micul Prinț” revine o pauză de un an 

Foto: Dragoș Dumitru

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu: „Micul Prinț” revine o pauză de un an 

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu anunță o nouă reprezentație a spectacolului „Micul Prinț”, în regia lui Bobi Pricop. 

Spectacolul va fi prezentat, de asemenea, luna viitoare în cadrul Programului Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii, pe scena Teatrului German de Stat, la invitația Teatrului pentru Copii și Tineret „Merlin” din Timișoara. 

„Revenim pe scenă cu unul dintre cele mai frumoase spectacole produse la Sibiu în ultimii ani. O poveste emoționantă, cu gingășie și mult umor, despre noi, oamenii mari și mici. Luați-vă părinții, copiii, prietenii și redescoperiți bucuria de a fi împreună!”, a declarat Adrian Tibu, managerul Teatrului pentru Copii și Tineret din Sibiu. 

Spectacolul poate fi urmărit la Sibiu sâmbătă, 23 septembrie, de la orele 11:00 și 18:00, sau duminică, 24 septembrie, de la ora 11:00. 

Alături de Matei Jeler și Carol Pușcariu, din distribuția spectacolului fac parte actorii Teatrului Gong: Paul Bondane, Eliza Păuna și Lucia Barbu. Spectacolul beneficiază de participarea actorilor Victor Rebengiuc, Alexandru Potocean, Emilian Oprea, Conrad Mericoffer, Vlad Ivanov, Mihai Smarandache și a regizorului Alexandru Dabija, aceștia fiind vocile celor pe care micul prinț îi întâlnește în drumul său către stelele înflorite.      

Accesul la oricare din reprezentațiile de mai sus se face pe baza biletelor puse în vânzare online prin teatrulgong.ro sau la sediul Teatrului, de miercuri până vineri între orele 11:00 – 18:00, sâmbăta între orele 10:00 – 18:00 sau duminica între orele 10:00 și 14:00. Mai multe detalii despre bilete și acces, dar și condițiile de modificare a biletelor flexibile, puteți găsi în regulamentul afișat pe teatrulgong.ro.  

Ultimele articole