Search

Usher primește un premiu pentru întreaga carieră la BET Awards

Usher / Sursa foto: Source: Globalcitizen.org

Usher primește un premiu pentru întreaga carieră la BET Awards

Usher a ținut un discurs emoționant atunci când a acceptat un premiu pentru întreaga carieră la BET Awards.

Cântărețul-compozitor a spus publicului, în timp ce accepta premiul duminică, că „a ajunge aici nu a fost deloc ușor, dar a meritat.” Artistul de 45 de ani este cel mai cunoscut pentru hituri precum „Yeah!” și „You Make Me Wanna”. Usher a câștigat, de asemenea, premiul pentru cel mai bun artist R&B și hip-hop la ceremonie.

El și-a început discursul de acceptare, care a durat 15 minute, spunând: „Acest premiu pentru întreaga carieră, nu știu, omule, este prea devreme să-l primesc? Pentru că încă alerg și trag ca atunci când aveam opt ani”, arată bbc.com. Cântărețul a continuat să vorbească despre tatăl său, care a părăsit familia când el era copil. „Încercam să dau un sens acestui nume pe care mi l-a dat un om care nu a rămas pentru că nu m-a iubit”, a spus el. „Trebuie să ai o inimă iertătoare pentru a înțelege adevăratele capcane și greutăți ale unui bărbat de culoare în America, iar tatăl meu, el a fost un produs al acestora.” De asemenea, el a reflectat asupra ceea ce înseamnă să fie acum el însuși tată. „Acesta este anul tatălui. Ridicați-vă pentru fiicele și fiii voștri și conduceți”, a spus el publicului de la Peacock Theatre din Los Angeles. „Este important să înțelegem că paternitatea este atât de importantă. Pentru toți tații din seara asta, acasă sau în public, aș vrea să vă ridicați doar două secunde pentru mine”. Pe măsură ce mai mulți bărbați din public s-au ridicat în picioare, Usher a spus: „Nu avem șansa să spunem suficient, ‘Tată, am reușit’, așa că acesta este pentru toți bărbații de acolo care sunt generali pentru fiii lor și motivație pentru viitorii noștri lideri de culoare – tinerii.”

‘Gata să ierte’

Usher a spus, de asemenea, că „întoarce o nouă filă” și a abordat tema iertării. „Trebuie să fim dispuși să iertăm, trebuie să fim dispuși să fim deschiși. Vă spun, stați în fața unui bărbat care a trebuit să ierte un bărbat care nu a apărut niciodată. Și uite ce am realizat cu asta. Uite ce am reușit să ‘usher’ (joc de cuvinte cu numele său n.r.) în viață. Dar asta este real, asta ne face umani, asta ne face femei și bărbați.” Premiul i-a fost înmânat de producătorii Jimmy Jam și Terry Lewis.

După un montaj cu momente de carieră, inclusiv clipuri din anii săi adolescenței și din recenta sa performanță de la Super Bowl, a avut loc un tribut plin de stele pentru cântăreț. Childish Gambino, Keke Palmer și Summer Walker s-au numărat printre artiștii care au interpretat fiecare câte un cântec al lui Usher.

Recunoașterea pentru Usher vine la doar câteva luni după ce a cântat la prestigiosul spectacol de la pauza Super Bowl. Alte momente importante ale evenimentului au inclus debutul unui nou single al lui Will Smith – „You Can Make It”.

Premiile Black Entertainment Television se desfășoară din 2001 și celebrează talentul artiștilor culoare dintr-o varietate de industrii.

Ultimele articole